Taller Tu decideixes el teu temps

Dimecres, 26 de febrer de 2020. Horari: 17 a 21 hores. Aportació: 55 euros.

Espai Dodecaedre, carrer del Dos de Maig, 202 (Barcelona).

El temps decideix per tu? Necessites que el rellotge s’adapti al teu ritme? Com és la teva relació amb el temps? Al taller, abordarem aquesta magnitud física present des de la nostra concepció.

Durant 4 hores, treballarem amb tècniques i eines per reflexionar com vivim el nostre present, com gestionem la nostra agenda i com encaixem els àmbits personal, familiar, social i laboral en els 1.440 minuts que cada dia ens ofereix. Aplicarem pautes per facilitar la priorització de tasques, abordarem què hi ha darrere de la procastinació i com pots esmorteir aquelles activitats que et resten energia.

També prendrem consciència de quins són els nostres lladres de temps i com ens allunyen dels nostres objectius. I, per descomptat, no oblidarem treballar en la importància de temps per a un mateix, a través d’activitats d’oci.

Com va dir Teresa de Calcuta, “vam passar molt de temps guanyant-nos la vida, però no el suficient temps vivint-la”. Apunta’t al taller, i comença a deixar enrere la creença de “no tinc temps”.

Inscripcions per WhatsApp: 686.32.88.72 o mail: cafgcoaching@gmail.com