Sóc en Carlos A. Fernández,

Coach personal i professional, Coaching grupal i d’equips, formador i conferenciant

Als 18 anys, vaig començar a treballar amb persones en situació de vulnerabilitat en el sector social i sanitari. Actualment, exerceixo com a Coach freelance acompanyant a persones en el seu procés de canvi personal i professional, formador en Coaching i supervisor d’equips.

Com ja saps, som únics. Dia a dia, escrivim la nostra biografia. Vivim en la incertesa, prenem decisions i aprenem de l’error. I si ens aturéssim a reflexionar? Fa temps, vaig aixecar el peu del accelerador, vaig començar a escoltar-me més i vaig adoptar la “mirada turista”. A què estàs més atent quan visites una nova ciutat? Cada dia, tenim a la nostra disposició 1.440 minuts per experimentar alguna cosa per primer cop. Per sortir de la zona de confort i donar la benvinguda al canvi. Perquè et resisteixes a evolucionar? Tot arriba i tot passa. Res es queda. Malgrat no siguis conscient, el canvi comença en tu. Deixa’t fluir. Menys es més. Potser, ens cal fer menys i sentir més. Per cert, si sents que necessites un canvi, que hi ha alguna cosa que vols millorar o sents que estàs en el mateix punt, el Coaching és la disciplina que et permet avançar.

El Coaching forma part del meu estil de vida. I també pots aplicar-lo a la teva. Des del present, caminaré amb tu fins assolir el teu objectiu desitjat. No val la dita “val més un roí conegut que un bo per conèixer” i comença a connectar amb les teves capacitats personals i/o professionals.

Trajecte formatiu i laboral

  • Coach ACC per ICF i membre de ICF Espanya
  • Especialista en tècniques de Coaching. Institut Superior de Coaching. 2017
  • Curs d’adaptació al Grau en Treball Social. Universitat Internacional de La Rioja. 2013
  • Postgrau Interdisciplinari en Violència Familiar. Universitat de Barcelona. 2008
  • Diplomatura en Treball Social. Universitat de Saragossa. 2006
  • Títol de Monitor de Temps de Lleure. Govern d’Aragó. 2003

El meu trajecte laboral s’inicia a Saragossa, ciutat en la que vaig néixer. Allà, vaig treballar a diferents recursos de temps de lleure amb infància i adolescència, on vaig aprendre la importància de l’educació no formal.

Ja a Barcelona, ​​ciutat en la qual viu des de 2011, vaig tenir l’oportunitat d’exercir com a treballador social. Vaig atendre a famílies en un centre de salut mental infantil i juvenil. Després, vaig acompanyar a dones víctimes de violència de gènere, i els seus fills/es, en una casa d’acollida i, durant set anys, em vaig especialitzar en l’atenció a adults amb Trastorn Mental Sever. La meva última parada va ser l’Hospital de Sant Pau.

Cada parada, cada repte, cada experiència professional va portar un canvi. Com també la decisió de formar-me i exercir com a Coach.

https://www.linkedin.com/in/carloscoach/

Formació

Formació en Coaching i competències transversals dirigida a grups, entitats, empreses i organismes públics.

Impartició de tallers i conferències. Per a més informació, no dubtis a contactar-me: 686.32.88.72 / carloscoach@carloscoach.es

Newsletter

També et pots subscriure a la meva newsletter i rebre periòdicament la informació dels meus nous tallers.