Carlos A. Fernández García

Coach

Coach personal i professional, Coaching grupal i d’equips, formador i conferenciant

Als 18 anys, vaig començar a treballar amb persones en situació de vulnerabilitat en el sector social i sanitari. Actualment, exerceixo com a Coach freelance acompanyant a persones en el seu procés de canvi personal i professional, formador en Coaching i supervisor d’equips.

Segueix llegint

Coaching

És sinònim de canvi, i la disciplina que et permet sortir de la zona de confort i continuar aprenent, potenciant les teves capacitats personals i/o professionals.

Canvi

Inherent a la vida. Tu ets l’inici del canvi que desitges. També el responsable de l’actitud amb la qual afrontes situacions no esperades o no escollides.

Objectiu

El motor del canvi i d’un Procés de Coaching. Ets conscient de que tothom tenim objectius? Un Coach és el professional que t’acompanyarà en la seva consecució.

Procès

Tot porta un temps de cocció. També la consecució del teu objectiu. Un procés on fer accions i en el qual, a través de les preguntes del Coach, caminar fins arribar al canvi.

Equilibri

Sentir que els teus valors personals i/o professionals estan alineats. Que gaudeix amb el teu estil de vida, i que vols seguir creixent personal i/o professionalment.

Benestar

Perceps l’estat de benestar en el que et trobes, en el qual, a més comptes amb eines i tècniques de Coaching a utilitzar davant nous reptes personals i/o professionals.

Formació

Formació en Coaching i competències transversals dirigida a grups, entitats, empreses i organismes públics.

Impartició de tallers i conferències. Per a més informació, no dubtis a contactar-me: 686.32.88.72 / carloscoach@carloscoach.es

Newsletter

També et pots subscriure a la meva newsletter i rebre periòdicament la informació de noves activitats.